| SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlotte Carslien Afrodit Çocuğu
Rp Yaşı : 18
| Konu: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu C.tesi Haz. 12, 2010 10:13 am | |
| 5 Haziran,6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde 6,7 ve 8.sınıfların bilgi ölçme ve değerlendirme sınavı SBS sorularının 3 ayrı sınıfının da çalınmasıyla üçü de iptal oldu. Yeni sorular hazırlanana dek SBS nin hangi tarihte olacağı bilinmemekle birlikte,uzmanlar en az 2-3 ay daha erteleneceğini Ağustos ortası gibi yapılacağını tahmin ediyor. Kanıtlar için aşağı ininiz..
İnin azıcıkk daha
Biraz dahaaa
Yalan Haber ! Keşke Çalınsa ! ama o zaman da tatilin anlamı olmazdı . Neyse . Yalaaaan .
Alıntıdır...^^ | |
|
| |
Nyx Tanrıça
Rp Yaşı : ...Sonsuz....
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu C.tesi Haz. 12, 2010 10:14 am | |
| | |
|
| |
Claire Masen Admin | Poseidon Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 17
| |
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 12:42 am | |
| Ben ilk gördüğümdee aşırı fazla sevinmiştim^^ | |
|
| |
| |
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 3:07 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 3:59 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 4:13 am | |
| | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 4:31 am | |
| Çünkü benim için çok iyi geçti 485 aldım *-* 2y 1 boşla | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Paz Haz. 13, 2010 11:26 pm | |
| Belki bu sefer ki daha iyi gerçerdi .D .D | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Ptsi Haz. 14, 2010 2:08 am | |
| 500 çekerdim belki(!) Ya ben inek değilim ama XD Gözlük takmam iyi rp yazarım bilgisayar manyağıyımdır inek değilim len XD | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Ptsi Haz. 14, 2010 4:26 am | |
| Hiç belli olmaz valla .D Belki 500 yapardn belki de 1 yanlışla çıkardn nerden bilebilirsin ki xD | |
|
| |
Helena Admin | Tanrıça
Rp Yaşı : Ölümsüz
| |
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Salı Haz. 15, 2010 6:02 am | |
| | |
|
| |
Helena Admin | Tanrıça
Rp Yaşı : Ölümsüz
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Salı Haz. 15, 2010 7:47 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Salı Haz. 15, 2010 8:34 am | |
| ama bi dha girmemiz gerekirdi ve yazımız tekrar çalışmakla geçerdi ben vazgeçtim hiç ii olmazdı | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 5:11 am | |
| Evvettt | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 5:42 am | |
| Bence iyi olurdu Eksik konularımı gördüm onlara çalışmam yeterli benim için gerçi böyle bişey olmcak o kesn .D | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 7:35 am | |
| XD XD pardon da sorular yanlış olsa kitapçıkları da vermezlerdi düzeltmek için sen de yanlışlarını göremezdin ve sınav boyunca geçirdiiklerin boşa giderdi bunun üstüne bi de yazın çalışmak zorunda kalırdın.. | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 8:21 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 8:23 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 7:28 pm | |
| Şu kısmı anlamadım yanlış soru olduğunu sbs anında farketmezlerdi heralde yani sbs'den sonra belli olurdu. Kitapçıkları da 15 dk sonra veriyolar zaten yani yanlışlarımı görmüş olurdum | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 10:17 pm | |
| 15 dakka sonra mı *-*? Bizde hemen verdiler *-* Bide kadın zil çaldı sanıp erken başlattı XD | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu Cuma Haz. 18, 2010 10:35 pm | |
| hmm tmm da cevap anahtarı nolcak eve gidene kadar.. | |
|
| |
Nyx Tanrıça
| Konu: Geri: SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu C.tesi Haz. 19, 2010 1:48 am | |
| Bizim ev oraya yakındı benim için sorun değil XD
Zaten 1-2 saate başlattılar XD X) | |
|
| |
| SBS Soruları Çalındı-SBS İptal Oldu | |
|