Rp yeri : Orman
Görev 9(ormanda rp yapılacak)
Katılacaklar:Angela Alex Ross
Güneş çok fazla yakıcıydı.O yüzden koşar adım okçuluk alanına gidiyordum.Antreman yapmam gerekiyordu.Kendimi güneşe o kadar çok kaptırmışım ki ağaçlık bir alana girdiğimi ancak güneşi ağaçların arasında kaybettiğim zaman anladım.Etrafıma bakındım.Her yerde ağaç vardı.Aslında bu kötü bir olay değildi ama şaşırmıştım.Sanırım yolumu kaybetmiştim.Yazık bana diye düşünmeden edemedim.Buraya geledi 1 hafta olmuştu ama hala yolları ezberleyememiştim.Derin bir iç çektim.Ağaçların ve çiçeklerin kokusu içime doldu.Çok güzeldi.''Keşke burayı daha önce bulsaymışım''Kaybolmuştum ama bunu bulmak olarak nitelendirmek hoşuma gidiyordu.Buraya ilk geldiğimde birçok kez yolumu kaybetmiştim.Kederle iç çektim.''Sanırım hiç akıllanmayacağım''Havaya baktım.Antremana geç kalacaktım.Ve okçuluk eğitmeni beni bu sefer gerçekten keserdi.Burdan çıkmak istemiyordum ama başka çarem de yoktu.Yana yakıla çıkışı aradım.Arada bir sinirleniyor ve ayağımı hızla yere vuruyordum.Tam nadir rastlanan öfkeme yakalanmak üzereydim ki...Bir ses duydum,Etrafıma bakındım.Kimseyi göremeyince daha dikkatli dinlemeye başladım.Bu sesi tanıyordum.Ok sesiydi bu.Nerde duysam tanırdım bu sesi.Koşturarak sesin geldiği tarafa yöneldim.Ve okçuluk eğitmenini beni beklerken buldum.''Şimdi yandım''Gerçekten yanmıştım.Eğitmenin suratında beni heran öldürebileceğine dair ifade okunuyordu.Hemen kaybolduğumu söyleyecektim ama ağzımda kaldı bu bahaneyi her zaman kullanıyordum.Malesef bu gerçek bir bahaneydi.