| Melez Alımları | |
|
+28Clarie Maya Beckinsale Anastasia Hermia Hathaway Spencer Alexis Windsor Alonza Hathaway Hector Damian Darius Kenneth Russell Sorcha Nyx Sangue Olivia Hastings Claire Masen Mark William Trully William M. Wayle Luna Harrods Anna Maria Benson Artemis Daphne Warringford Chelsea Evans Ares Leonard L. Carter Aporis Moiré Apollon Marcus L. Ryan Nicholas Jerry Thorne Charlotte Carslien Dorianna S. Schranz Michelle Casey Carlyle Helena Virginia Joness Feodora Fontana 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ares Tanrı | Dövüş Sanatları Bilimi Profesörü
Rp Yaşı : hayatım savaşla geçti sayamadım :D
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Şub. 12, 2011 8:15 am | |
| Hell o her sitede zeus oğlu sana onuda söyliyim | |
|
| |
Helena Admin | Tanrıça
Rp Yaşı : Ölümsüz
| |
| |
Apollon Tanrı
Rp Yaşı : 16
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Şub. 12, 2011 8:58 am | |
| Yok ben zaten bişey demedim ona sadece hep zeus olduğunu söyledim lukela bir alıp veremediğim yok dostumdur benim zaten | |
|
| |
Helena Admin | Tanrıça
Rp Yaşı : Ölümsüz
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Şub. 12, 2011 9:26 am | |
| | |
|
| |
Ares Tanrı | Dövüş Sanatları Bilimi Profesörü
Rp Yaşı : hayatım savaşla geçti sayamadım :D
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Şub. 12, 2011 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Chelsea Evans Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Melez Alımları Salı Nis. 26, 2011 3:08 am | |
| Karakterinizin Adı : Chelsea Evans Kişisel Özellikleri :Hırslıdır.İstediği şeyi kafasına koydumu yapar. Bir o kadar da takıntılıdır.Zekidir. Arkadaşcanlısıdır RP Puanı : 60 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe : Artemis Avcısı Ares Hermes Athena Demether | |
|
| |
Feodora Fontana Admin | Hades Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : On yedi.
| Konu: Geri: Melez Alımları Perş. Nis. 28, 2011 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Daphne Warringford Athena Çocuğu
| Konu: Geri: Melez Alımları Çarş. Mayıs 04, 2011 5:05 am | |
| Karakterinizin Adı :: Daphne Warringford Kişisel Özellikleri :: zekidir, merhametlidr. strateji uazmanıdır, barışçıdır dostlarına fazla düşkünfür RP Puanı :: 75 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe :: Artemis avcısı athena apollon demeter hermes.. | |
|
| |
Artemis Tanrıça
Rp Yaşı : Ölümsüz.
| Konu: Geri: Melez Alımları Perş. Mayıs 05, 2011 3:18 am | |
| | |
|
| |
Anna Maria Benson Athena Çocuğu
Rp Yaşı : 17
| Konu: Geri: Melez Alımları Ptsi Mayıs 09, 2011 11:40 pm | |
| Karakterinizin Adı : Anna Maria Benson Kişisel Özellikleri : Mükkemmeliyetçi biridir. Yaptığı en ufak bir işte bile kusursuz olmasını ister, oldukça zeki bir kızdır. Bundan ötürü her zaman bir planı vardır. Çünkü en ufak bir hatanın her zaman sorunu da beraberinde getirdiği düşüncesindedir. RP Puanı : 100 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe : Athena (mümkünse) Ares Apollon Demeter Artemis Avcısı | |
|
| |
Artemis Tanrıça
| Konu: Geri: Melez Alımları Çarş. Mayıs 11, 2011 8:14 am | |
| | |
|
| |
Luna Harrods Apollon Çocuğu
| Konu: Geri: Melez Alımları Cuma Mayıs 13, 2011 4:13 am | |
| Karakterinizin Adı :: Luna Harrods Kişisel Özellikleri :: Uyumludur, saddkin-sessizdir, zekidir, merhametlidri, duygusaldır, her bir olayın bir mantığı olduğuna inanır.
RP Puanı :: 65
Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe :: Artemis Athena Apollo Demeter Afrodit | |
|
| |
Artemis Tanrıça
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Mayıs 14, 2011 5:54 am | |
| | |
|
| |
William M. Wayle Ares Çocuğu
Rp Yaşı : 15
| Konu: Geri: Melez Alımları Paz Mayıs 15, 2011 8:14 am | |
| Karakterinizin Adı: William M. Wayle
Kişisel Özellikleri: Agresiftir ve biraz kibirlidir. Her ne kadar çabuk öfkelense de öfkesine hakim olmayı öğrenmeyi başarmıştır. Yapılı veya zayıf değildir. Yani normal boyutlardadır. Zekidir, fakat bu zekasını iyi yönde kullandığı pek görülmemiştir. Bazen cesur, bazen korkaktır. Yani kişiliği yere ve duruma göre değişmektedir.
RP Puanı: 95
Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe:
Ares
Hephaistos | |
|
| |
Artemis Tanrıça
| Konu: Geri: Melez Alımları Paz Mayıs 15, 2011 9:15 am | |
| | |
|
| |
Mark William Trully Apollon Çocuğu
| Konu: Geri: Melez Alımları Salı Mayıs 17, 2011 1:52 am | |
| Karakterinizin Adı ::Mark W. Trully Kişisel Özellikleri ::Herkese yardım etmeyi sever çoğu zaman ben merkezci olur ve çok iyi şarkı söyler RP Puanı ::60 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe ::
1)Apollon 2)Ares 3)Hephaistos 4)Hermes 5)Athena | |
|
| |
Claire Masen Admin | Poseidon Çocuğu & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Melez Alımları Salı Mayıs 17, 2011 1:54 am | |
| | |
|
| |
Olivia Hastings Ares Çocuğu
| Konu: Geri: Melez Alımları Cuma Mayıs 20, 2011 1:55 am | |
| Karakterinizin Adı ::Hanna Olivia Marin Kişisel Özellikleri ::Cesur ve acımasızdır.Zayıf noktası;Dostlarıdır.Bu yüzden dostlarına olan düşkünlüğünü pek dışarıya yansıtmaz.Dayanıklıdır.Melezlerle kavga etmeye bayılır vs. RP Puanı ::70 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe :: Poseidon Hades Athena Ares Afrodit
| |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Alımları C.tesi Mayıs 21, 2011 6:21 am | |
| Ares Çocuğu.
(Avatar boyutunu düzenlemen gerekiyor.) | |
|
| |
Sorcha Nyx Sangue Ares Çocuğu
Rp Yaşı : 18
| Konu: Geri: Melez Alımları Perş. Haz. 09, 2011 6:42 am | |
| Karakterinizin Adı :: Sorcha Nyx Sangue Kişisel Özellikleri :: Sorcha'yı bir kelime ile ifade edebilecek olsaydık onu yansıtan kelime kesinlikle 'kibir' olurdu. Sophie kibirli, sinsi ve gizemli bir kişiliğe sahiptir. Dışarıdan bakıldığında çok dostu varmış gibi görünür ancak aslında çok dostu yoktur. Yeni birisiyle tanıştığında kendisini gizemin gölgesinde bırakmaya bayılır. Ve küçük oyunları da sever. Küçük, tehlikeli oyunlar... Ancak iyi bir zamanına denk geldiyseniz size dost canlısı davranır. Tabii sırlarını anlatmaz, kendisiyle ilgili pek az şey söyler. Bu izlediği yolda da pek çok hayran kazanmıştır. Evet, çoğu kişi ona hayrandır ve Sophie buna bayılır. Övülmek onun için gün sonunda aldığı bir hediyedir. Dış görünüşüne önem verir. Güzelliğinin farkındadır ve bunu kullanmaktan çekinmez. RP Puanı :: 86 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe ::
*Hades *Ares *Poseidon *Zeus *Afrodit
| |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Alımları Perş. Haz. 09, 2011 9:59 pm | |
| Ares Çocuğu.
(Kapalı olan kulübelere bakıp başvurunuzu yapın!) | |
|
| |
Darius Kenneth Russell Zeus Çocuğu
Rp Yaşı : 18
| Konu: Geri: Melez Alımları Paz Haz. 12, 2011 12:12 pm | |
| #Darius Kenneth Russell. #~ #100 #Zeus, Poseidon, Hades, Ares, Apollon, Athena... | |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Alımları Paz Haz. 12, 2011 12:14 pm | |
| Zeus çocuğu.
(Zeus Kulübesi alımları yeniden kapanmıştır. Başvurularınızda buna dikkat edin.) | |
|
| |
Hector Damian İnsan
| Konu: Geri: Melez Alımları Paz Haz. 12, 2011 12:49 pm | |
| Karakterinizin Adı :: Hector Damian Kişisel Özellikleri :: ~ RP Puanı :: 100 *Darius Kenneth Russell* Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe :: Ares, Athena, Hephaistos. | |
|
| |
Alonza Hathaway İnsan
| Konu: Geri: Melez Alımları Ptsi Haz. 13, 2011 12:12 am | |
| Karakterinizin Adı :: Alonza Hathaway Kişisel Özellikleri :: Kendini cogu zaman daha iyi ve büyük görür, yani disardan bakinca onu öyle sanirsiniz ve gercektende biraz öyledir. Ama iyi bir kizdir, biraz havalida olsa. RP Puanı ::96 Öncelik Sırasına Göre 5 Kulübe ::
Zeus istiyorum aslinda alimlar kapanmis ama Darius ile kurugmuzda öz kardes olacaktik.. | |
|
| |
| Melez Alımları | |
|