| Pek değerli adminimizin doğum günü! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Masen Admin | Poseidon Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 17
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Salı Ağus. 31, 2010 11:42 pm | |
| ben mavi üyeciğiim pm olarak atiim üyecikler | |
|
| |
Charlotte Carslien Afrodit Çocuğu
Rp Yaşı : 18
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Salı Ağus. 31, 2010 11:49 pm | |
| Ben soruyu yeşil üyecik'e sordun ondan yani xD Benim bi fikrim varr! Bencee üyecikler heyeti olarak hepimiz aynı elementi seçelimm | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Salı Ağus. 31, 2010 11:57 pm | |
| gördüm üyecikk tebriklerimi kabul edin lütfenn Bana su elementi pekte cazip gelmiyo nedensee xD Yeşill üyecik sen ne dersin aynı element'i alalım mı? Gerçi sen online olucak mısın sitede önce bu soruyu sormalıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:13 am | |
| sn hangi element olcan üyecik, ateş veya toprak olursan düşman oluyoruz da :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:37 am | |
| Sudışından birini olucağım kesin de üyecik Ateş yada Hava olabilir bence ) Yhaa yeşil üyecik teklifimi kabul ederse o karar verir büyük ihtimal üyecik | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:39 am | |
| hava olun üyecikler yaaa hava dost element | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:41 am | |
| Sen neden su'yu aldın üyecik yhaa =(( | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:42 am | |
| su tam benm kişiliği ynsıtıyo ve ben de suyu sverim üyecik | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:44 am | |
| Hep aydınlık tarafta mı olursun sitelerde üyecik? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:48 am | |
| bazen tarafsız da olurum üyecik ama karanlık olmak bana göre değil, beceremiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:50 am | |
| Hady yhaa Ben hep karanlık taraftaym üyecik ne kadar zevkli bilemezsin xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:52 am | |
| işte üyecik ben hiç olamıorm -bu arada elementlerde ii kötü yok sadece elementler var ve hangisinin daha güçlü olduğuyla ilgili kavga ediyorlar, yoksa hepsi iyi- | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 12:54 am | |
| Becerirsn üyecik hiç zor değil aslında Biliyorum üyecik ama melek gibi de olmamız beklenmiyor değil mi? Yani karakter meselesi birileriyle uğraşmayı seven tipler her zaman vardır | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:01 am | |
| evet öyle olabilirsin üyecik ben de ateştekilerle uğraşmayı seviorm, kavga rpsi yapmak güzel oluo ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:06 am | |
| Ahahaa edd ama benm sevdiğim sadece laf atmak kısmı oluyo D: | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:07 am | |
| hehe ben hem kısmı hem de bükücülüklerle kavga ettiğimz kısmı seviorm | |
|
| |
Tumu Jackson Athena Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 15
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:10 am | |
| ben hava olabilirim de önce bi linki verseydiniz | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:11 am | |
| hıı doğru bn sana vermedim bekle pmden atıorm | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:16 am | |
| | |
|
| |
Tumu Jackson Athena Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 15
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:17 am | |
| siz kaç yaşındasınız oyunda yani ortalama kaç yazıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:19 am | |
| Ben daha üye olmadım seni bekledm yeşil üyecik sen şimdi üye mi oluyosn??
| |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:19 am | |
| bn 20 yim ve en genç prensesim ama benden büyükler var çoğunlukla, öğrenci olucaksan 17-18 fln yaz büyük olucaksan 19 ve üzeri olsun | |
|
| |
| Pek değerli adminimizin doğum günü! | |
|