| Pek değerli adminimizin doğum günü! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tumu Jackson Athena Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 15
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:21 am | |
| | |
|
| |
Charlotte Carslien Afrodit Çocuğu
Rp Yaşı : 18
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:22 am | |
| Yeşil üyecik şimdi biz aynı elementi alıcaz?? Teklifime cevabını anlamadm .S | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:26 am | |
| ben hava olcam sen ne olursun bilmiyorum(hatta hava oldum bile) | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:27 am | |
| Hady yhaa ne ara oldun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:31 am | |
| 5 dakka önce niyeki olmasamıydım hatta adım yine Tumu da soyadım dan pek emin olamadım daha orjinal bişey bulmam lazım | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:36 am | |
| ol tabi ben karışamam sadece ben senden haber bekliyodum ondan şaşırdım. | |
|
| |
Dorianna S. Schranz Poseidon Çocuğu
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:44 am | |
| Geçmiş doğum günün kutlu olsun Katelyn ^^
| |
|
| |
Claire Masen Admin | Poseidon Çocuğu & Kulübe Lideri
Rp Yaşı : 17
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:53 am | |
| teşekkür ederim Yeşil üyeciik yine Tumu koymuşsun ismini xDD | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:55 am | |
| Aşkolsunnn benden habersizz yeni site mi? Küstüm sizeee ben ya Bende isterim bende bende hıh | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:55 am | |
| elementlere ilgiliysen verrim | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:56 am | |
| Tabi ki ilgiliyimmm!! Aşkolsun çok kırıldım ama hıh mıh falan... (şimdi ağzımın payını alıcam ben ya xD ) Not: Zaten ilgili olmasam istemem ki yav... asdf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:58 am | |
| xDD verrim ben sana o zaman pmden atıorm | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 1:59 am | |
| Hay hayy anlaştıkkk Bu arada seninde mi imzanı Melis yaptı?? Ühüü kıskandım kıskandım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Pek değerli adminimizin doğum günü! Çarş. Eyl. 01, 2010 2:00 am | |
| evet o yaptı | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Pek değerli adminimizin doğum günü! | |