Ona gülümsedim.Ve kendimi tanıtmaya başladım.''Bende Angela,ama sen Ann de.''Bir an duraksadım.Annabelle daha cümlemi bitirmemişim gibi bakıyordu bana.Sonra ebeveynimi söylemeyi unuttuğumu farkettim.''Ben Artemis avcısıyım.''Bana bakarak başını salladı ve konuşmaya başladı.''Bu neden bana ok doğrultuğunu açıklıyor.''Ona baktım.Gerçekten üzülmüştüm.Kafamı sallayarak ''O konuda gerçekten çok özür dilerim.Refleks olarak doğrultum.Sonuçta her melez gibi bende buraya canavarlarla karşılaşarak geldim.''Çok konuşmuştum.Bunu hissedebiliyordum.Ama pek aldırıyormuş gibi görünmüyordu.Aksine boş boş bana bakıyordu,herhalde böyle bir çıkış beklemiyordu.Rahatlaması için ona gülümsedim.oda bana gülümsedi.Gülüseyince çok güzel oluyordu.Her peri gibi onunda muhteşem bir gülüşü vardı ve bana Roxx'u hatırlatmıştı.Sessizlikten sıkılmış gibi kıpırdandı.Bende konuşma açmaya karar verdim.Ama benden önce davranmıştı.''Burda yenisin sanırım.Melezlerle bugünlerde pek karşılaşmadım.Herhalde ormana pek sık inmediğimdendir.Emin değilm.''Ona gülümsedim.Ve pek soru gibi görünmeyen sorusuna cevap verdim.''Evet burda yeniyim.Bence birazda kampta dolaşmalısın.Çok iyi arkadaşlar edinceğine eminim.''Bana baktı ve cevap verdi.''Sanırım birgün kampa gitmeliyim.Öneri için teşekkürler.''Ona baktım ve ''Geldiğinde bana haber ver,ya klübemde olurum yada kçuluk alanında yanıma uğramalısın.''